• κατασκευές κατοικιών
  • κατασκευές κατοικιών
Previous Next

Κατασκευή Σπιτιού

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και ολοκληρωμένες λύσεις με το "Κλειδί στο χέρι", που περιλαμβάνουν την Μελέτη _ Επίβλεψη _ Κατασκευή, πάσης φύσεως οικοδομικής και τεχνικής εργασίας.

Οι έμπειροι μηχανικοί και διακοσμητές μας, θα σχεδιάσουν τον καταλληλότερο χώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τα έμπειρα συνεργεία μας, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας, χωρίς υπερβάσεις  στο χρονοδιάγραμμα της κατασκευής, χωρίς υπερβάσεις στον προϋπολογισμό του έργου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και με πρωταρχικό στόχο πάντοτε την παράδοση μιας άρτιας κατασκευής. Ακίνητα από μπετό, μεταλλικές κατασκευές, ξύλινα σπίτια.

Ελάτε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουεμε από κοινού και σύμφωνα πάντοτε με τις δικές σας ανάγκες, την Ολική ή Μερική Ανακαίνιση του Σπιτιού ή του Επαγγελματικού σας Χώρου. Σας το παραδίδουμε έτοιμο προς χρήση, ώστε ν' αποφύγετε την ταλαιπωρία της επίβλεψης και να επιτύχετε έτσι την αρτιότητα της κατασκευής και την σιγουριά που σας παρέχει η συνεργασία με κάποιον ειδικό.

Αναλαμβάνουμε την Επισκευή σε βλάβες όλων των ειδών, οι οποίες προέρχονται από την καθημερινή χρήση του σπιτιού σας. Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Μαραγκοί και όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες που αφορούν στην Επισκευή ενός Σπιτιού ή ενός Επαγγελματικού Χώρου, με ένα τηλεφώνημα θα έρθουν στο χώρο σας και θα λύσουν το πρόβλημα, μια για πάντα.

Κατασκευάζουμε Δωρεάν Μονοκατοικία με χρήση ΦωτοβολταΙκού Συστήματος στην στέγη του σπιτιού, ώστε το ρεύμα που παράγει το Φωτοβολταϊκό Σύστημα και διοχετεύεται - πωλείται στην ΔΕΗ, να αποσβαίνει το κόστος κατασκευής του Σπιτιού σας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε με απόλυτη εγγύηση και με την σιγουριά του ειδικού, Μονώσεις _ Θερμομονώσεις _ Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων _ Κουφώματα _ Κουζίνες _ Ντουλάπες _ Πόρτες _ Πάσης Φύσεως Οικοδομικές Εργασίες _ έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης.